dijous, 26 de setembre del 2019

I... A LLENGUA CATALANA...

Hem acabat les històries de "El meu naixement". Els alumnes que ja havien acabat, han llançat els daus dels "storycubes" i s'han inventat una història breu. Aquí en teniu algunes. Esper que us agradin!


Les paraules que han sortit són: ballena- ulleres- vespre- gelat- hamburguesa- autobús


Un dia un nin va anar a comprar una ballena de mascota.Després varen anar a comprar complements per la ballena.Varen comprar unes ulleres, roba  i unes sabates.El vespre varen anar a sopar. Varen sopar d'una hamburguesa i de postre un gelat. Després varen anar caminant fins a una parada d'autobús i se'n varen anar a casa i varen anar al llit. Varen contar un conte d'un peix enorme i se'n varen anar a dormir.


Això era i no era un nin que se'n va anar a fer un gelat i després se'n va anar amb autobús cap a l'oculista. Li va dir que havia de posar-se ulleres. Després va arribar a casa de vespre i la mare li va dir:
- Avui hem de sopar d'hamburguesa.

A l'endemà va anar a l'escola i tenia una excursió i havia d'anar amb autobús i després amb un barco. A mitat de camí es va trobar una ballena. Després quan varen arribar a casa la mare li va preguntar com li anaven les ulleres i el nin li va dir:
 - Me les he oblidades.

Més tard va quedar amb els amics per fer un gelat de coco i pinya. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada